Kanalete 2PR proizvedene iz izjemno kvalitetnega polietilena, ekološkega materiala, 100% reciklata. ki na vrsto agresivnih medijev zagotavlja obstojnost materiala. Pri izbiri rešetk se lahko odločate med vroče cinkanimi, litoželeznimi, PE-HD, ali pa rešetkami iz nerjavečega jekla. Na voljo so vam različni modeli in dimenzije kanalet in rešetk, tako svetle širine in višine, kot vgradne širine in višine. Njihov proizvajalec je podvržen rednim in striktnim kontrolam glede kakovosti in odzivnih lastnosti materiala. Kanaleta – ugodno  so proizvedene in certificirane iz na podlagi Evropskega standarda EN1443, ki definira terminologijo, design, klasifikacijo, testiranje, potrjevanje in označevanje linijskih požiralnikov za zbiranje in odvodnjavanje površinskih vod, ki so vgrajeni na pohodnih površinah.

Certifikat je izdelan s strani Inštituta IGQ in kupcu garantira, da se pri proizvodu uporablja nadzorovan visoko kvalitetni proizvodni proces, prav tako pa zagotavlja, da se pri izdelavi redno uporablja testiranj, določeno z evropskimi standardi, kar pomeni da proizvajalec stalno testira nosilnost proizvodov. Certificiran zunanji laboratorij opravlja fizikalne in kemijske analize ter natezne lastnosti litoželeznih rešetk. 

Kanalete so prava izbira, saj pokrivajo vse obremenilne razrede in tudi opcijo rešetke s simetrično ali asimetrično rego v inox izvedbi. Vse kanalete zagotavljajo tudi zaključne stene, slepe ali z iztokom peskolove in revizijske elemente in vso ostalo dodatno opremo. Naša ekipa se že od leta 2001 ukvarja z učinkovitimi rešetkami pri odvajanju meteornih in komunalnih vod. S tem so pridobili bogate izkušnje in tradicije. Smo zanesljivi saj imamo vedno v mislih skrb za stranke, okolje in ponujamo dolgoročne učinkovite rešitve ter vrhunsko kvaliteto po dostopnih cenah. Vedno upoštevamo želje svojih strank. Sami skrbimo za lasten razvoz in dostavo, smo prilagodljivi in odzivni. Naša trgovina je prisotna tako na projektnem delovanju, kot tudi v maloprodaji po trgovskih centrih po celi Sloveniji.