Kombi dostava je ena najbolj pogostih in hkrati učinkovitih rešitev, ko potrebujete dostavo oziroma prevoz določenih izdelkov. Kombi dostava vam je na voljo tudi pri podjetju Seršen Transport d.o.o, kjer vam nudijo mednarodni cestni prevoz. Nudijo vam prevoz različnih vrst tovora po vsej Evropi. Ta način dostavljanja in transportiranja je v uporabi že desetletja in desetletja ter ne izgublja na priljubljenosti, saj je to zelo enostavna, običajno hitra in priročna rešitev. Kombi dostava je vsestranska, saj ponuja razvoz različnih stvari na vse želene kotičke, s čimer je v veliki prednosti od ostalih oblik dostave. Pozitivna lastnost pa so tudi nizki stroški.

 kombi dostava
S cestno dostavo lahko tako dostopamo do prav res skoraj da vseh območij. Včasih to ostane celo edina možnost. Stranke, ki se odločajo za to vrsto dostave velikokrat izberejo tudi zaradi hitrosti, ki jih lahko kombi dostava nudi predvsem na kratkih in srednje dolgih razdaljah. Podjetje Seršen Transport d.o.o lahko zaradi lastnega voznega parka in njihovih zaposlenih prevoz tovora opravijo hitro in varno. Glede na to kakšen tip prevoza potrebujete pa lahko izbirate polni naklad tovora ali pa delni naklad tovora. Polni naklad tovora je vrsta cestnega tovornega prevoza, kjer je v celotni prikolici tovor le enega pošiljatelja. Lahko pa je v tem primeru tovor različnih velikosti. Delni naklad tovora pa je vrsta cestnega tovornega prevoza, ki se običajno uporablja za pošiljanje ene do šestih palet. Tovor je v tem primeru običajno v lasti več pošiljateljev.
Prednosti polne naklade tovora so hitra dostava, možna je dostava bolj občutljivih predmetov sicer pa je ta opcija priporočena za prevoz več kot 30 palet. Delni naklad tovora pa vam prihrani stroške, uporablja se, ko imate manj kot 30 palet in je bolj časovno prilagodljiv. Preverite ponudbo podjetja Sršen Transport in naj vam kombi dostava še danes olajša prevoz vašega tovora. Na vsa vprašanja vam bodo v podjetju Seršen Transport z veseljem odgovorili.