Na spletni strani http://www.love-amore.com/nirvam-chat-gratis-nirvam-it-2/, ki jo boste tisti, ki ne govorite Italijanskega jezika težko razumeli, saj je napisana v tem jeziku, je objavljen članek, ki je namenjen vsem, ki bi radi vedeli, kaj se dogaja na Nirvam portalu, ki velja za enega najbolj priznanih, najbolj obiskanih in najbolj priljubljenih portalov v Italiji. V Italiji Nirvam vsekakor ni osamljen. Ima še veliko drugih konkurentov, ki se prav tako borijo za čim večji tržni delež. Tržni delež na tem področju si je v Italiji kar precej težko izboriti, saj obstaja veliko portalov, ki imajo že bogato zgodovino in nekako narekujejo tempo na tem področju na ozemlju Italije. Nirvam pa je seveda portal, ki se z Italijo noče zadovoljiti.

nirvam

Gre za portal, ki se želi preseliti tudi v tujino. Tujina je seveda mikavna, saj tam ni toliko konkurence, tako da bi seveda Nirvam tam precej izstopal in to si seveda želi vsak, ki se bori za stranke. Ta portal sicer ima veliko registriranih uporabnikov, toda še vedno je potrebno razumeti, da je na tem portalu manj ljudi, kot bi si lastniki tega portala želeli, saj imajo zelo velike ambicije, ki jim bodo seveda sledili. Nirvam je torej portal, ki kaže veliko ambicije.

Želi si, da bi se še povečal in to je seveda prav, saj več kot ima registriranih uporabnikov, večja je verjetnost, da bodo vsi registrirani uporabniki spoznali nekoga s katerim se bodo razumeli in se lahko dobro imeli. Nirvam je portal, ki ve kaj si stranke oziroma obiskovalci želijo, tako da vsekakor je pametno spremljati njihovo strategijo, saj so oni tisti, ki točno vedo kako dobiti nove obiskovalce in nove registrirane uporabnike. Vsi, ki ste Nirvam že kdaj preizkusili verjetno veste, da gre za portal, ki je resnično dobro narejen. To je eden izmed glavnih adutov, ki jih imajo lastniki tega portala v rokavu.