Rotacijska kosilnica je idealna rešitev za urejeno zelenico in potemtakem urejeno okolico. Če imamo hišo imamo sigurno pred hišo ali za hišo travo. In to travo si seveda želimo imeti urejeno. Rotacijska kosilnica za visoko travo bo poskrbela, da bo vaša zelenica od zdaj naprej urejena in zelena. Zelo pomembno je kdaj kosimo, ob kakšni uri in kakšnem letnem času. Poleti je najboljše da kosimo ob zgodnjih dopoldanskih urah in poznih popoldanskih urah, predvsem zaradi vročine. Obstaja pa tudi samohodna rotacijska kosilnica, ki bo delo opravila namesto vas. Pri košenju trave je pomembno kakšna dolžina trave je. Ne želimo namreč da je trava že previsoka saj je potem košenje oteženo in dolgotrajnejše. 

rotacijska kosilnica

 

Košenje si boste olajšali če boste to počeli redno in rotacijska kosilnica vam bo pri tem pomagala. Z svojim vrtenjem poskrbi, da je trava enakomerno pokošena in ni vmesnih črt, ki nam gredo tako na živce. Veliko je tudi odvisno od tega kakšno je pobočje – ali so tla ravna ali je hrib. Vendar rotacijska kosilnica zmore vse to in povrhu vsega je trava enakomerno pokošena in zgleda kot tista golf igrišča. Vsi si želimo, da bi naše zelenice izgledale kot golf igrišča, enakomerno pokošene. 

Rotacijska kosilnica je primerna za vse vrste tal in tudi za bolj visoko travo. Ni primerna samo za domače zelenice ampak tudi za večje travnike, ki jih želimo pokositi in kasneje pridelati seno za živali. Res je super rotacijska kosilnica in če imate velike površine vam jo vsekakor predlagam. Preglejte ponudbo in se odločite za nakup, saj vam ne bo žal. Vsi si želimo lepo pokošene travnike z malo dela. Veliko ljudi namreč sovraži košenje, medtem ko je drugim to najljubše opravilo. Če želite urejeno okolico, boste pač za to morali nekaj narediti. In z rotacijsko kosilnico bo to delo d sedaj naprej enostavnejše in tudi bolj zabavno.