Medeni zaklad je priznan proizvajalec čebeljih pridelkov. Vodita ga partnerja, ki sta se z leti zaljubila v čebele ter njihove pridelke. Prav tako se podjetje zavzema za skrb narave ter uporablja njej prijazne izdelke.

Blagovna znamka Medeni zaklad zajema veliko raznolikih izdelkov, ki so ročno izdelani, 100% naravni ter 100% slovenski.

Trenutno ima podjetje posebno praznično ponudbo, da si boste lažje pričarali sladke ter dišeče praznike. Na njihovi spletni strani lahko najdete bogato izbiro tematskih sveč, okraskov za vaše božične smrečice, izdelke posebej zavite v darilno embalažo ter darilne sete, ki jih lahko podarite tistim, ki jih imate najraje.

V stalni ponudbi ima Medeni zaklad dragocene naravne sveče, ki jih partnerja ročno izdelujeta iz 100% čebeljega voska. Bogata izbira sveč vključuje prasketajoče ter votivne sveče različnih vonjav, božične sveče, čajne svečke, sveč v obliki rože, naravno dišeče sveče, kapljalne sveče, plavajoče sveče, okraski ter obeski, navadne sveče, sveče na temo čebelic ter sveče na temo velike noči.

čebelarstvo

Zakaj sveče iz čebeljega voska?
Čebelji vosek je najbolj cenjen ter kakovosten naravni vosek na svetu. Medeni zaklad sveče izdeluje ročno ter z ljubeznijo, te pa zrak očiščujejo zaradi prisotnosti propolisa, odstranjujejo toksine iz zraka, so brez dodatkov, oddajajo prijeten vonj po medu ter gorijo čisto ter dlje.

Se vam čebelarstvo še ni prikupilo? Ne skrbite, ponudba Medenega zaklada tu še ni končana.

Čebelji pridelki zajemajo široko ponudbo okusnih medov različnih vrst, čebelji vosek, cvetni prah ter propolis.

Poleg čudovitih, okusnih ter naravnih izdelkov lahko kupite tudi dodatke kot so posodice za svečke, žlica za med, ugašalec sveč, papirnato vrečko ter darilno embalažo.
Na spletni strani podjetja si lahko ogledate še več različnih ponudb, besede zadovoljnih strank ali pa si preberite zanimivo zgodbo o samem nastanku podjetja ter zgodbo lastnikov.

čebelarstvo

Ste vedeli, da imamo v povprečju v Sloveniji največ čebelarjev na svetu? Čebelarstvo ponuja tudi ohranjeno naravno okolje, najpogosteje pa ga zasledimo na podeželju. Med velja za darilo narave, zato se moramo zahvaliti vsem čebelarjem, ki za nas delajo naravne, okolju prijazne izdelke ter skrbijo za čebelice.

Pridružite se veliki družini Medenega zaklada ter bodite ena izmed njihovih mnogih zadovoljnih strank. Ne boste bili razočarani nad okusom ter vonjem narave!