Delovna miza je oprema, ki je obvezna za vzdrževalce in serviserje. V vašem podjetju lahko delovna miza izboljša količino proizvoda. Delovne mize podjetja IKI PRO so profesionalna in so izdelave v velikih količinah. Pisalna miza je po naročilu lahko narejena po različnih oblikah in dimenzijah. Mize vsebujejo robustne kovinske predale. Miza je lahko zgrajena iz masivne delovne plošče, ki je sestavljena iz lepljenega bukovega lesa, v širini 40 milimetrov.

Delovna miza

V primeru, da vas ročno delo veseli in radi ustvarjate so delovne miza prav za vas. Delovne mize so za ljudi, ki radi zavihajo rokave in izdelajo predmet, ki ga potrebujejo namesto, da ga kupijo v trgovini.

Miza je tudi za ljudi, ki radi sami popravijo aparate oziroma stroje namesto, da bi jih na novo kupili ali pa, da bi poklicali popravni servis. V primeru, da nimate svojega kotička za delo ali pa da vam primanjkuje delovna površina za popravila in ročna dela, potem so delovne mize pravi produkt za vas. Delovna miza je pripomoček, ki ga imate lahko vgrajenega v vašo garažo, delavnico, na balkon ali pa v katerem koli prostoru, kjer opravljate delo. Delovna miza bo postala zelo pomemben del vaše opreme.

Veliko ljudi misli, da lahko delo opravljajo kjer koli, bodisi  na tleh, pisalni mizi, kuhinji ali pa na hitro zgrajeni klopi. To se na dolgi rok ni dobra ideja. Pri nakupu mize se ne more samo sprehoditi do prodajalca in kupiti prvo delovno mizo, ki pride v vašo vidno polje. Pri izbiri delovne mize moramo biti zelo pozorni. Pri izbiri morate gledati na udobje, kakovost in stabilnost. Saj, če teh lastnosti ne boste upoštevali, lahko preprosto ročno delo postane nočna mora. Najbolj kakovostne delovne mize vam izdelajo v podjetju IKI PRO.

Vsaka delovna miza ni primerna za vsak prostor. Delovne mize namenjene različnim potrebam. Najpomembnejše vprašanje pri izbiri delovne mize je, kaj je namen mize oziroma kakšna dela se bodo na njej izvajala.