Kaj je boljšega od ohladitve v vročih poletnih dneh, ko je najbolje se zapreti v stanovanje in počakati da pade mrak? Ravno zato so izumili klimatske naprave brez katerih si ne moremo več predstavljati vročih poletnih dni in noči. Klimatska naprava Fujitsu je ena najnaprednejših in najzanesljivejših na trgu. Japonci se lahko pohvalijo zaradi najnaprednejše tehnologije, to velja tudi na področju klimatskih naprav. Klimatska naprava Fujitsu se lahko ponaša z 25% izboljšanim pretokom zraka ter 37% izboljšanim toplotnim izmenjevalcem. Tudi na področju oblikovalstva je ta klimatska naprava ena najboljših, za kar prejemajo vsako leto nagrade, saj jih vsako leto izboljšujejo. Rešitve imajo tudi za počitniške objekte, pri katerih je klimatska naprava edini vir ogrevanja v mrzlih dneh. Ker ima grelni kabel deluje tudi pri temperaturah do -25 stopinj Celzija in ima vrhunske izkoristke pri tej temperaturi. Tako se lahko ogrevamo varčno in zanesljivo.

Klimatska naprava ni nič več le del plastike za hlajenje oziroma ogrevanje, ampak oblikovalsko napravo v vašem prostoru. Nekateri modeli imajo tudi vgrajene senzorje in ko človek vstopi v prostor samodejno omeji delovanje in poskrbi za popolno udobje. Pogosto se tudi srečujemo s problemom postavitve zunanje enote posebej pri nakupu več klimatskih naprav, zato je Fujitsu razvil posebno zunanjo enoto preko katere lahko priklopimo do 8 notranjih enot.

klimatska naprava

Klimatska naprava je zadeva brez katere bi težko preživeli vročinske vale, posebej v pisarnah ter tovarnah, kjer so temperature že tako zelo visoke zaradi segretih naprav. Ker smo tudi kupci čedalje bolj zahtevni so za nas naredili širok izbor klimatskih naprav, tako da se za vsakega nekaj najde. Prav poceni niso, vendar se nam nakup obrestuje, saj so naši poletni dnevi lažji za preživeti. Tudi ponoči nam olajša spanec, kajti če je vroče je nemogoče spati. Klimatske naprave Fujitsu so ene najbolj energetsko varčnih na trgu, za kar so seveda ”krivi” Japonci in njihova izjemna tehnologija. Hvala vam za hladne poletne dni in noči.