Vsekakor je Futourist.io projekt, ki si zasluži veliko vaše pozornosti, še posebej če ste oseba, ki zelo rada piše članke z vaših potovanj. Gre za projekt, ki vam bo omogočil, da obste za svoje delo v prihodnosti dobili tudi plačilo in sicer v obliki kripto kovancev, ki jih bodo izdali. Gre za projekt, ki je vrgel rokavico TripAdvisorju, saj želijo doeči to, da se bo njihove uporabnike ali pa bolje rečeno kar njihove pisce opisov, mnenj, blog postov in podobnega nagradilo s kripto kovanci Futourist.io platforme.

Blockchain je tista tehnologija, ki omogoča, da kripto valute sploh obstajajo in to je tehnologija, ki stoji tudi za Futourist.io projektom. Osebe, ki bodo njihovo platformo uporalbjale z namenom, da bodo na njej objavljale dobre in tudi slabe izkušnje iz svojih potovanj, bodo tudi primerno nagrajene. O višini nagrade bodo najverjetneje odločali številni faktorji, tako da sedaj o tem žal še ne moremo pisati, vsekakor pa predvidevamo, da bo šlo za zneske, ki bodo pisce morali motivirati.

Futourist.io je projekt, ki potrebuje pomoč množice, da bodo lahko svojo idejo tudi realizirali. Za tem projektom stoji ekipa ljudi, ki ima veliko izkušenj s tega področja, prav gotovo pa gre za ljudi, ki imajo gorečo željo spraviti projekt na dan.

Futourist.io je do sedaj dvignil kar veliko prahu, saj gre za popolnoma novo idejo, ki je do sedaj še nihče ni razvil. Mneimo, da potrebujemo takšen sistem nagrajevanja, pa morda ne samo na tem podorčju, pač pa tudi na drugih. Nikoli se ne ve, koliko se tak projekt lahko razširi v prihodnosti, vsekakor pa smo mnenja, da imajo razvijalci popolnoma odprte roke in če jim uspe prodreti na svetovni trg, bo tudi sama vrednost njihovih kripto kovancev najverjetneje drastično poskočila in to je tisto, kar je mnogim najbolj pomembno, saj kripto valute zaenkrat gledajo kot dobre naložbe za prihodnost. 

Če želite sodelovati v tem projektu, lahko na povezavi https://kyc.futourist.io/ opravite KYC (know your customer) in si tako pridobite pravico sodelovanja pri prodaji njihovih kripto kovancev.