Podjetje Ferročrtalič deluje že petdeset let in je izjemno uspešno zaradinjihove volje in zagnanosti po uspehu, inovativnosti, prilagajanja željam strank in iskanju novih rešitev. Njihovo stalno in neutrudno raziskovanje jih je pripeljalo do razvoja novih tehnologij, izdelkov in zaupanja strank ter poslovnih partnerjev. Njihovo podjetje deluje na področju obdelave površin, to pa so orodja in stroji za peskanje, za čiščenje s suhim ledom in snegom, stroji za čiščenje z vodo pod visokim pritiskom in mikrooblikovanjem ter preoblikovanjem. Podjetju zaupa več slovenskih in tudi tujih podjetij, saj njihovin strankam ponuja le najboljše in inovativne rešitve. Podjetje ferročrtalič lahko najdete tudi na spletu, in sicer na spletnem naslovu www.ferrocrtalic.com.

peskanjePodjetje je specializirano na področju obdelave površin in skuša njihovin strankam poiskati inovativne ter enostavne rešitve za konkretne probleme. Ves svoj čas namenjajo razvoju tehnologijo in svojim strankam, saj jim njihovo zadovoljstvo pomeni največ. Produkti, ki jih najdete v nihovem podjetju so izredno dovršeni in kakovostni, med njih pa sodijo tudi naprave za peskanje. Peskanje je pravzaprav postopek, s katerim odstranjujejo razne nečistoče in umazanijo iz različnih površin. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate različne tehnološko dovršene naprave in opremo za peskanje, kot so specialni avtomatski peskalni stroji, komore za peskanje, mobilni peskalni stroji, sistemi za filtriranje in dodatki.

V podjetju nudijo tudi peskanje s sodo, ki je najhitrejši način čiščenja površin, hkrati pa je okolju prijazen. Peskanje s sodo je primerno za steklene, kovinske in kromove površine, brez da bi na njih pustile kakšno sled ali jih poškodovale. Takšen način peskanja je primeren za odstrajnevanje različnih premazov. Soda je odlična za postopek peskanja zaradi njene učinkovitosti in ker je prijazna do občutljivih materialov. Več o napravaz za paskanje in samem postopku pa si lahko preberete na njihovi spletni strani.