Morda ste dobili idejo ali pa vas je kdo od članov vaše družine ali kroga prijateljev prosil, da bi dan ali dva (ali več) med dopustom preživeli na turistični kmetiji. Morda se zdaj sprašujete, kaj vam lahko turistična kmetija, kar se tiče doživetij, ponudi. Dejstvo je, da je na turistični kmetiji enostavno nemogoče, da bi vam bilo dolgčas. Na takšni turistični destinaciji lahko iz prve roke izveste, od kod prihaja hrana, ki se vsak dan znajde na našem krožniku, kako poteka tipičen dan v življenju kmeta, kako se skrbi za živali, kako se pridelujeta sadje in zelenjava in še marsikaj.

turistična kmetija viženčar

Turistična kmetija Viženčar je več kot le navadna kmetija. Je kraj, kjer lahko gostje poleg tega, kako poteka delo na kmetiji, spoznavajo tudi okolico, znamenitosti ter uživajo v lokalni jedači in pijači. Če torej želite izvedeti, kakšno je življenje na kmetiji in njeni okolici, je turistična kmetija prava turistična destinacija za vas.

Na turistični kmetiji Viženčar vam bomo med vašim oddihom pri nas vsak dan postregli z najrazličnejšimi jedmi, ki jih bomo samo za vas pripravili po večkrat preizkušenih in preverjenih receptih. Videli boste, da je tudi pijačo iz naših zalog odlikuje vrhunska kakovost, saj vam bo na mrzel decembrski večer gotovo pognala kri po žilah in vas prebudila. Nadmorska višina, na kateri se nahajamo, ponuja čudovite razglede v dolino, pozimi pa se lahko pri nas kadarkoli poženete po smučišču, saj je naša kmetija postavljena v njegovi neposredni bližini.

Dobra hrana, dobra družba in čudovit razgled – to so argumenti, zaradi katerih ste lahko prepričani, da vas turistična kmetija Viženčar ne bo razočarala. Pridite v paru ali z družino in se pogrejte na naši topli krušni peči. Z veseljem vas bomo razvajali le z najboljšim, kar naša ponudba premore. Veselimo se že vašega obiska.