Ali ste kdaj že slišali ali pa morda celo preizkusili Italijanski spletni portal Incontrissimi, ki je bil ustvarjen pred več leti z namenom, da se bodo na njem spoznavali ljudje in se morda tudi zaljubili. Incontrissimi je portal, na katerega se vsakodnevno prijavi veliko ljudi. Tako se vsak dan povečujejo možnosti, da se bo registriral nekdo, ki ga dobro poznate in ki ga boste morda vzljubili in vzeli za svojega partnerja. Portali, kjer se ljudje spoznavajo z namenom, da si bodo poiskali novega partnerja se imenujejo portali za zmenkarije. Pri nas v Sloveniji je takšen portal Ona on, ki je najbolj znan in tudi obiskan s strani največ ljudi. Ljudje smo narejeni tako, da vedno želimo imeti nekoga poleg nas, da nas malo usmerja, da nas malo potolaži, nam svetuje, se z nami pogovarja in tako dalje. Pomembno je, da imamo okoli sebe čim več dobrih ljudi, ki nam želijo pomagati in svetovati, tako da vsekakor je lepo imeti dobre prijatelje, ki jim zaupamo.

incontrissimi

Incontrissimi je portal, ki je torej namenjen spletnim zmenkarijam. Dokaz, da se na takšnem portalu da spoznati ljubezen svojega življenja je par, ki se je spoznal ravno na portalu Incontrissimi in si kmalu za tem ustvaril čudovito družino. Zgodbo tega para vam bomo zaupali v tem članku, pred tem pa bi vam radi povedali samo še to, da se je na Incontrissimi portalu spoznalo še veliko drugih ljudi, tako da to vsekakor ni edini takšen primer, pač pa je verjetno to eden redkih, ki so svojo izkušnjo delili z nami.

Torej par, ki smo vam ga omenjali se je spoznal na Incontrissimi portalu. Nekega dne se je moški registriral na ta portal, izpolnil svoj profil in se malo razgledal naokoli. Potreboval je kar nekaj časa, preden je nekako dojel, kako Incontrissimi portal sploh deluje in kakšne funkcije ima vse na voljo. Ko se vse to ugotovil, je pričel s spoznavanjem novih ljudi. Kaj kmalu je na Incontrissimi portalu naletel na osebo, ki mu je bila všeč že na prvi pogled.

Mogoče se sprašujete kako neki je to mogoče, saj sta se vendar spoznala preko spleta? Na Incontrissimi portalu imate možnost, da naložite svojo fotografijo, tako da vas lahko drugi vidijo, kar je seveda super, ker ta oseba vidi s kom se pogovarja in to je vse skupaj potem veliko bolj osebno in veliko bolj prijetno. Incontrissimi portal žal še nima možnosti, da bi se opravilo video klic, toda pravijo, da imajo tudi nekaj takšnega v planu za čez nekaj let, tako da lahko samo upamo, da se bo to resnično uresničilo. Torej, če se vrnemo k paru, ki smo ga prej omenjali. Moški in ženska, ki sta se srečala na tem portalu, sta se pričela pogovarjati. Veliko je bilo govora o njunem življenju in tako dalje. Kaj kmalu za tem sta se odločila, da je pogovor preko spleta malo dolgočasen, saj vzame preveč časa in se odpravila na kavo, da sta se spoznala tudi v živo. Tako je Incontrissimi portal združil že mnogo parov, o tem ni nikakršnega dvoma. Vedeti je potrebno samo to, da je to nekaj, kar se lahko zgodi tudi vam, zato nikar ne mislite, da je to pravljica, ki se ne more uresničiti.