Bi želeli, da bi vaše vozilo izstopalo iz množice? Ste lastnik podjetja ter želite narediti nekaj za bolj uspešno promocijo? Vam je določen motiv enostavno tako všeč, da bi ga želeli nalepiti na vaš avtomobil? Za to smo tukaj mi – ugodno, profesionalno ter kakovostno bomo za vas izdelali avto nalepke po meri ter poskrbeli za odlično montažo. Z nalepkami poskrbite, da bo vaše podjetje postalo bolj prepoznavno, vaše storitve oz. produkti pa cenjeni ter zaželeni.

Vaša edina naloga je, da izberete dizajn (sicer vam tudi pri tem lahko pomaga naša ekipa), ki se sklada z vašimi pričakovanji. Ker bo vaše vozilo videlo na tisoče ljudi na dan, je potrebno poskrbeti, da bo grafična podoba (še posebej če gre za avto nalepke kot promocijsko orodje) izstopala. Morebitno besedilo mora biti dovolj veliko (ampak ne preveliko), berljivo ter kratko – v nekaj besedah je potrebno povedati kar največ ter tako ustvariti visoko sporočilno vrednost. S profesionalno izvedenim projektom, kot ga nudi naše podjetje, boste vašo prodajno vrednost lahko zvišali tudi za 20%, in to popolnoma zastonj, če odštejemo začetno investicijo v same nalepke.

avto nalepke

Ker je temelj uspešne storitve ter končnega zadovoljstva na obeh straneh kakovostna medsebojna komunikacija, se bomo z vami temeljito posvetovali, nato pa skupaj z vami idejo prenesli na dejansko vozilo. Avto nalepke, ki jih bomo izdelali, so lahko kakršnekoli – velike, majhne, segajoče čez celotno površino avtomobila. Vsi materiali, ki jih uporabimo, so preverjeni ter vrhunske kvalitete. Vinil, ki ga uporabimo pri izdelavi nalepk, ima lahko mat površino, visok sijaj, kovinski pridih itd.

Vaše avto nalepke bomo tudi profesionalno nalepili oz. zmontirali. Pri tem naj omenimo, da je uporaba nalepk popolnoma varna za vaše vozilo, pri montaži se karoserija ne poškoduje. Ker zaupamo v naše storitve, zanje nudimo tudi brezplačno garancijo od 3 do 5 let, vključno z montažo avtomobilskih nalepk.