Vrata so zelo pomemben element vsake hiše, stanovanja ali pisarne. Brez njih bi do naše lastnine lahko dostopal vsak, kadarkoli. Da zavarujemo naše zunanje prostore jih običajno zagradimo s primerno ograjo, vendar je v slednjo vedno potrebno vgraditi tudi vrata – v nasprotnem primeru bi do poslopja bolj težko dostopali. Za ustrezno varnost je še posebej pomembno poskrbeti v različnih poslovnih poslopjih ter industrijskih objektih, zato za ograjevanje tovrstnih objektov uporabljamo višje ograje ter posebna, industrijska vrata.

industrijska vrataNaše podjetje izdeluje kakovostna, trdna, vzdržljiva in trajna industrijska vrata po ugodnih cenah. Vrata izdelujemo po meri – pred izdelavo si objekt ogledamo ter se z naročnikom dobro posvetujemo o njegovih željah ter potrebah. Zavedamo se namreč, da ima vsakdo drugačne potrebe ter je dobra komunikacija zato ključnega pomena. Skozi dolgoletno delovanje smo si pridobili mnoge izkušnje ter izpopolnili naše znanje tega področja – o tem pa pričajo tudi odlične reference naših zadovoljnih strank, ki so z industrijskimi vrati zelo zadovoljna ter stojijo še danes.

Vrata za industrijske objekte so veliko večja ter višja od klasičnih vrat. V dolžino lahko segajo tudi dvanajst metrov, izdelana pa so iz močne, trdne konstrukcije. Svetle odprtine med cevmi so dovolj široke, da lahko skoznje nemoteno vidimo v zunanje okolje, hkrati pa preozke, da bi omogočale nedovoljen vstop.

Prečke dvoriščnih vrat so izdelane iz železnih cevi, kot polnilo pa običajno uporabimo pohištvene cevi ter pločevino. Veliko pozornosti namenimo tudi izdelavi samonosnega C profila, po katerem se drsna vrata »vozijo«. Tovrsten profil je izdelan v večjih dimenzijah, sega lahko namreč tudi do 9 metrov. Vgradnja dovolj velikega je nujna, saj se lahko industrijska vrata v nasprotnem primeru povesijo ter poškodujejo. C profile v našem podjetju vedno antikorozijsko zaščitimo oz. vroče pocinkamo. Na željo naročnika lahko vrata tudi obarvamo po RAL lestvici (mokro ali prašno).