Garažna vrata (www.adoor.si/garazna-vrata/) so izredno pomemben del vašega doma, saj opravljajo številne funkcije. Ne le, da se skozi njih vsako jutro z avtomobilom zapeljete v službo in se po napornem dnevu vrnete v objem svojega doma, ampak so tudi nujen zaščitni faktor. Poleg naštetega pa garažna vrata vašo hišo še dodatno popestrijo in skupaj z njo tvorijo smiselno in povezano celoto.

Dvižna vrata Adoor pa predstavljajo samo smetano med garažnimi vrati. Vedno so namreč izdelana po meri naročnika, prav vsa pa združujejo sodobne rešitve, brez katerih si njihove uporabe sploh ne znamo več predstavljati. Eden glavnih segmentov, ki so ključni za zagotavljanje trajnosti in najvišje kakovosti garažnih vrat so zaprte vzmeti, ki so horizontalno nameščene na vodila. Na tak način so vzmeti zaščitene pred različnimi zunanjimi vplivi, ki bi jih lahko dotrajale. Nenazadnje pa je tako zagotovljena najvišja stopnja varnosti, saj vzmeti ob morebitni poškodbi ne morejo nikamor odleteti.

Lastnosti dvižnih garažnih vrat

Adoor garažna vrata so izdelana iz najboljših materialov, hkrati pa združujejo tudi vse tehnike, ki vodijo do sodobnega in funkcionalnega elementa v vašem domu. Njihove glavne prednosti so:

  • različne vrste zasteklitve,
  • pestra izbira atraktivnih barv in dizajnov,
  • izjemne tehnične rešitve, ki ne zahtevajo veliko prostora,
  • odlična toplotna izolacija, varnost in stabilnost,
  • enostavna montaža,
  • zelo primerna za renoviranje,
  • izgled skladen z vašim objektom.

Pravilna izbira garažnih vrat je zelo pomembna pri ustvarjanju identitete vašega doma. Ta naj bodo slogovno in barvno skladna s preostalim objektom, saj bodo le tako delovala smiselno. Vizualna podoba je namreč pomembna, zato se pred nakupom posvetujte s strokovnjakom. Poudarimo naj tudi, da dvižno odpiranje in zapiranje vratom doda prav poseben pridih elegance, v katero se boste zagotovo zaljubili. Vsakodnevno odhajanje in prihajanje bodo tako pospremila z lahkotnim, enakomernim in skoraj neslišnim odpiranjem. Vaš dom pa bodo v času vaše odsotnosti še dodatno zaščitila.