Ali že imate moderne keramična ploščice izbrane za v vaš dom?? Izbira keramičnih ploščic je zelo pomembna za vas in vaš dom kajti tla morajo biti čista in lepa.

Izbira keramičnih ploščic

Izbira keramičnih ploščic pri podjetju SAM je tako velika, da se je kar težko odločiti katere ploščice bi izbrali. Izpostavil bi talne keramične ploščice Pastorelli Shade, ker so kar v štirih različnih barvah ter v večih dimenzijah in vzorcih. Te ploščice se dobijo v velikosti 40x80cm in so na voljo v dveh možnostmi: z naravnim robom ali pa popolnoma ravno odrezanim. Ploščice so debeline 10,3mm. Take ploščice kot so Pastorelli Shade se zelo težko dobijo in se zelo lepo prilegajo kopalnicam.

Izbira keramičnih ploščic za dnevne sobe in druge prostore v hiši je tudi kar velik problem, kajti zelo težko se je odločiti. Če želite hišo, ki bi izgledala bolj moderna bi vam priporočal keramične ploščice Alfalux Stucchi. Zelo dobro se prilegajo z belim pohištvom ter so v štirih različnih odtenkih. so debeline 10mm ter v velikosti 90×180.

Če pa želite talne keramične ploščice, izgledajo kot laminati so pa odlične ploščice podjetja Alfalux Tabula. Ponazarjajo novejše trende bivanja, hkrati pa ustvarjajo uspešno toplo in prijetno atmosfero. So na voljo v odtenkih: Pecan, Tupelo, Cembro, Teak, Cipresso, Teak, Ebano in Larice. Poleg takšnih ploščic se ujema tudi miza ter stoli. 

če ste malo bogatejši, in imate zunanji bazen je tudi pomembna izbira keramičnih ploščic, kajti ljudje vidijo kakšne keramične ploščice imate. Zelo očem privlačne ploščice so Alfalux Biowood, ker zgledajo kot naravni les in se lepo poda stilu in pohištvu. Te talne ploščice se prilegajo tako notranjemu kot zunanjemu pohištvu. na voljo so v 8 različnih barvnih odtenki: Acero kar je javorovega lesa, Frassino ki zgleda kot pepel, Olivo, Olmo, Palissandro, Wenge, Rovere, Tiglio. So v debelini 10mm okt vse ostale ploščice.

Izbira keramičnih ploščic je zelo pomembna in v podjetju SAM vam bojo pravilno svetovali.