Jumbo panoji, bolj znani kot billboardi, so ključen element sodobnega oglaševanja, ki omogoča široko prepoznavnost in promocijo podjetij, blagovnih znamk ter dogodkov. Ti veliki reklamni panoji se nahajajo na frekventnih mestih in ponujajo oglaševanje na prostem, kar pomeni, da bo vaša blagovna znamka lahko vidna v mestnih središčih, na avtocestnih vpadnicah in nenazadnje tudi na nakupovalnih  območjih, kjer privabljajo pozornost množice. Glavna prednost, ki jo najem jumbo panoja prinaša, je njegova izjemna vidnost. Zaradi velikega formata hitro pritegne pozornost ljudi, predvsem med vožnjo, ko so vozniki bolj sproščeni in dovzetni za informacije. To oglaševalsko orodje je zelo učinkovito pri doseganju širokega občinstva v kratkem času, saj so postavljeni na mestih z visoko frekvenco prehoda ljudi.

Kvalitetna podoba prinaša hitrejšo opaženost

Oglaševanje na jumbo panojih zahteva dobro načrtovano oglaševalsko strategijo, zato je pomembno, ko se odločimo za najem jumbo panoja, da razmislimo tudi o kvalitetni grafični podobi in kreativni zasnovi oglasa. Poleg teh ključnih elementov, je pomembna tudi izbira prave lokacije, ki bo zagotovila največjo izpostavljenost ter še boljšo vidnost. Jumbo panoji so odlična naložba za povečanje prepoznavnosti vašega podjetja, blagovne znamke ali izdelka. Z njihovo pomočjo lahko dosežete široko občinstvo na najbolj frekventnih mestih v mestih po vsej Sloveniji. V kombinaciji s kreativnim in dobro izvedenim sporočilom lahko jumbo panoji pripomorejo k dvigu prepoznavnosti vašega podjetja ali dogodka.Najem jumbo panoja je dokazano učinkovit način promocije, ki zagotavlja vidnost in prepoznavnost vašega sporočila širšem krogu občinstva. Z dobrim načrtovanjem in kakovostno izvedbo, bo vaš oglas na jumbo panojih zagotovo privabil pozornost in prispeval k še večjemu uspehu vaše marketinške kampanje.

V Sloveniji so cene najema jumbo panojev ugodne. Cena za najem jumbo panoja je odvisna od trajanja oglaševanja in števila panojev na različnih lokacijah. Najem jumbo panoja za 3 mesece vam pri določenih ponudnikih prinaša 10 % popust na pano, medtem ko pri najemu za 12 mesecev dobite kar 20 % popust.