Če ste doživeli prometno nesrečo, ali pa če ste sami povzročili prometno nesrečo, je pomembno, da se zavedate, kakšne so vaše pravice in na kakšen način ste upravičeni do odškodnine. Odškodnina za prometno nesrečo vam namreč pripada, ne glede na to, ali ste bili samo udeleženec prometne nesreče, ali ste bili povzročitelj, pripada vam tudi, če je bil v prometni nesreči udeležen tujec.

odškodnina za prometno nesrečo

Odškodnina za prometno nesrečo je pravni institut, s katerim se varuje zdravje in življenje ljudi. Prometna nesreča je v večini primerov zelo stresen dogodek, ki lahko na človeku pusti trajne posledice, tako v obliki fizičnih poškodb kot v obliki psihičnega pretresa, pretrpljenega strahu in doživetih travm. Zato vam odškodnina za prometno nesrečo pripada v večini primerov, ko ste bili udeleženi v prometni nesreči, ne glede na to, kako.

Zelo pomembno je, da se vse od trenutka, ko se je nesreča zgodila, znate pravilno postaviti zase in pravilno odreagirati v dani situaciji. Strokovnjaki v podjetju Poravnava so vam na brezplačni številki na voljo 24 ur na dan za na nasvet, kako postopati v primeru nesreče. Odškodnina za prometno nesrečo je namreč najpogostejša odškodnina, ki pa jo zavarovalnice zelo nerade izplačajo, zato je potrebno pravilno ravnanje od nastanka nesreče pa do zaključka škodnega primera.

V podjetju Poravnava vam bodo izkušeni strokovnjaki in pravniki pomagali v celotnem postopku uveljavljanja odškodnine. Zagotavljajo tudi, da vam bo odškodnina za prometno nesrečo izplačana v roku 24 ur od trenutka, ko jo bo izplačala zavarovalnica. Obiščite spletno stran podjetja Poravnava in se prepričajte, da vam bodo strokovnjaki resnično pomagali priti do najvišje možne odškodnine. Na voljo so vam 24 ur na dan na brezplačni telefonski številki in z veseljem vam bodo odgovorili na vsa vprašanja in vam svetovali pri uveljavljanju najvišje možne odškodnine ter pri vseh pogajanjih z zavarovalnico.