Je tudi že vam kdaj v trenutku ko ste ga najbolj potrebovali zmanjkalo črnila v pisalu? Ste želeli natisniti dokument pa vam je tiskalnik javil napako ker je v njem zmanjkalo papirja? To se ene izmed najbolj pogostih težav, ki jih boste doživeli v pisarni. Pisarniška oprema kot so tiskalniki, spenjači ter ostale multifunkcijske naprave so izredno pomemben člen vsake pisarne. Brez njih namreč ne morate normalno opravljati vašega poklica saj se vedno najde kakšen dokument, ki ga potrebujete v pisni obliki ter ga je potrebno natisniti.

Prav tako pa je izredno pomemben tudi pisarniški material kot so kuliji, papir za tiskanje, ravnila, markerji in podobna oprema, ki omogoča hitrejše delo ter večjo učinkovitost. 

Dovolite nam, da opremimo vašo pisarno z vsem potrebnim pisarniškim materialom. Obiščite spletno stran Panna.si ter si zagotovite kakovostno pisarniško opremo po ugodnih cenah ter hitrem dobavnem roku.

panna

Podjetje Panna vam zagotavlja kvalitetno pisarniško opremo ter servis ter posodobitev vseh vrst tiskalniških naprav. Tako dobite veš storitev na enem mestu brez nepotrebnega iskanja in tekanja od trgovine do trgovine. Panna ponuja tiskalniške naprave Xerox ter Develop, ki so ene od najbolj poznanih ter uporabljenih naprav širom sveta. Zaradi kvalitetne programske opreme ter kakovostne izgradnje zagotavljajo dolgo življenjsko dobo tako naprav kot tonerjev za tisk.

V primeru, da se vem naprava kupljena v podjetju Panna okvari lahko kontaktirate njihovo ekipo serviserjev, ko bodo vašo napravo popravili v izjemno kratkem času ter vam tako zagotovili hitro ter uspešno obratovanje vašega podjetja.

V primeru, da se odločate za nakup naprav, ki jih najdete v podjetju Panna se lahko za nasvet obrnete direktno na njihove prodajalce, ki vam bodo znali najbolje svetovati, katera naprave se najbolje obnese glede na število zaposlenih v vaši pisarni ter načinu dostopanja do naprave, ki si ga želite.

Če si želite kvalitete se odločite za podjetje, ki vam jo dostavi. Pokličite jih še danes!