Danes bi radi ljudje prodali čim več stvari in zato se obračajo na oglaševanje. Zato lahko vidimo različne reklame povsod. Tudi ob cestah. Zaradi tega podjetje Magma ponuja digitalni tisk, katerega lahko kasneje obesite na obcestne panoje. Informacije dobite tukaj magmamedia.si/ponudba/digitalni-tisk. Podjetje je leta 2008 ustanovil Matej Zabukovec. Začel je z mobilnimi jumbo plakati, danes pa je njegova ponudba veliko širša.

Podjetje Magma pa ne tiska samo reklamnih panojev. Imajo digitalni tisk široke izbire. Namreč ponujajo tiskanje transparentov-cerad. Stanejo pa samo 10€ na kvadratni meter. Ponujajo tudi digitalni tisk letakov, ki stane 0,21€ na kos. Poleg tega ponujajo tudi tisk zgibank, tisk plakatov, nalepk ali etiket, ponujajo pa tudi digitalni tisk vizitk za poslovne ljudi, ki jih lahko potem delijo za informacije. Potem tiskajo tudi koledarje, lahko se dogovorite za poslikavo majic, zloženk, lahko pa naročite izdelavo vabil in pri njih lahko dobite tudi kataloge.

digitalni tisk

Digitalni tisk poleg katerega ponujajo še Offset in Xxl tisk, je zelo hiter, katerega je tudi prednost. Zradi njegove hitrosti je večina naročil natisnjenih v manj kot 24 urah. Podjetje odlikuje poceni digitalni tisk, poleg tega pa je tudi kakovost zagotovljena. Poleg tega se splača spremljati njihovo spletno stran saj v nekaterih mesecih ponujajo posebne akcije pri katerih je mogoče dobiti tudi do 50% popusta.

Zakaj Izbrati ravno njih? Zato ker Magmi mediji zaupajo digitalni tisk, kar najblj znana podjetja v bližjini. To so Terme Krka, podjetje Bartog,  Avto Slak, Optimo posteljni sistemi, Petrol…

Kako priti do podjetja da bi naročili digitalni tisk? Nič lažjega. pokličete jih lahko na njihovo telefonsko številko, ki se glasi 07 30 99 505, ali jih pokličete na mobitel 070 899 899. Lahko jih obiščete tudi osebno na naslovu Gubčeva cesta 35a, 8210 Trebnje, lahko pa jim tudi pišete po elektronski pošti na info@magmamedia.si in tako pridobite informacije. Zagotavljajo, da vam nebo žal.