Potrebujete visoko kakovostna okna za vaš dom? Obiščite podjetje AJM d.o.o., kateri se ukvarjajo z izdelavo visoko kakovostnega stavbnega pohištva že 20 let. Podjetje AJM d.o.o. nudi široko ponudbo kvalitetnega stavbnega pohištva, in sicer lesena okna, ALU okna, PVC okna kot tudi vrata ter senčila, komarnike, okenske police in še in še. Skratka ponudba je izredno pestra in prav zagotovo boste našli primerne izdelke za vaš dom.V kolikor želite zastekliti večjo površino, so kakovostna ALU okna idealna izbira za vas.

ALU okna

ALU okna so zaradi svoje trdnosti in stabilnosti najprimernejša za zasteklitev večjih površin. Prav tako so ALU okna v primerjavi z ostalimi konkurenčnimi okni visoko odporna pred zunanjimi negativnimi vremenskimi vplivi kot je dež, sončna pripeka ipd. Glede nato zdržijo tudi precej dlje časa kot klasična lesena okna. Prav tako ALU okna ne zahtevajo posebnega vzdrževanja, razen rednega čiščenja in podmazovanja okovij. Glede na vse prednosti, imajo ALU okna majhno slabost, in sicer morda niso tako toplotno izolativna kot konkurenčna lesena ali PVC okna, saj je aluminij dober prevodnik toplote. ALU okna so zaradi svoje elegantne oblike primerna za modernejše novo gradnje, saj se odlično podajo moderni arhitekturi.

V kolikor ste ljubitelj lesa, vendar vas moti le slabša odpornost lesenih oken, lahko izberete kombinacijo ALU-les in imate tako na notranji strani lesena okna, na zunanji strani pa ALU okna. Tako so lesena okna idealno zaščitena pred zunanjimi negativnimi vremenskimi vplivi z aluminijevimi maskami, s čimer boste zagotovili bistveno daljšo obstojnost vaših oken in se hkrati izognili vsakoletnemu vzdrževanju lesenih oken. Aluminijeve maske so dobavljive v najrazličnejših barvnih odtenkih tako, da boste prav zagotovo našli takšno, katera se bo popolnoma sklada z videzom fasade. Zagotovite si visoko kakovostna okna tudi vi!