Bodoče mamice in očki, ki v kratkem pričakujete svojega novorojenca, ste zagotovo zelo zaposleni z mnogimi stvarmi in nakupi, ki jih morate opraviti preden prispe vaš otrok na svet. Ena najpomembnejših stvari je seveda nakup otroškega vozička.

Otroški vozički so izjemno pomembni, saj ga boste uporabljali tako vi, kot tudi vaš otrok kar nekaj let. Pri izbiri in nakupu otroškega vozička morate biti previdni pri lastnostih, ki vam jih različni otroški vozički nudijo. Pomembno je, da se pred nakupom pozanimate kakšen otroški voziček bo za vas najprimernejši. Različne vrste, modele in lastnosti otroških vozičkov pa si lahko ogledate na spletni strani www.minime.si/otroski-vozicki

Na njihovi spletni strani najdete veliko ponudbo otroških vozičkov različnih blagovnih znamk, kot so 4moms, Uppababy in Valcobaby. Vsi ti proizvajalci otroških vozičkov vam nudijo odlično kvaliteto in ugodje, izbirate pa lahko tudi med različnimi modeli otroških vozičkov, barvam in dodatki. Poleg velike ponudbe in možnosti nakupa na njihovi spletni strani pa si lahko preberete še nekaj koristnih nasvetov pri izbiri otroškega vozička za vašega otroka.
otroški vozički

 Obstaja več vrst otroških vozičkov, kot so mestni otroški vozički, športni otroški vozički, otroški vozički s štirimi kolesi, otroški vozički s tremi kolesi, otroški vozički za dvojčke in električni otroški vozički. Vsak od teh ima svoje prednosti in lastnosti, pomembno pa je, da pri se pri nakupu odločite za tistega, ki je vam in vašemu življenjskemu stilu najbolj pisan na kožo. 

Mestni otroški vozički so najbolj primerni za tiste starše, ki živijo v mestih in so kot nalašč za sprehajanje po urejenih mestnih poteh, po nakupovalnih centrih in ostalih trdnih podlagah. Športni otroški vozički imajo večja kolesa, ki so kot nalašč za  vse aktivne starše, ki se radi sprehajate in preživite veliko časa zunaj, v naravi, saj so takšni vozički prilagojeni zahtevnejših terenom. Štirikolesni otroški vozički so izjemno stabilni in lahko vodljivi, po čemer se tudi razlikujejo od trikolesnih otroških vozičkov, saj so ti zaradi treh koles manj stabilni pri zavijanju na levo ali desno stran.