Opremljate svoje novo stanovanje ali pa želite zamenjati svoje stare gospodinjske aparate? Potrebujete orodje ter pripomočke za vaš vrt ali pa napravo, ki vam bo olajšala pluženje snega ali čiščenje trdovratne umazanije, ki se je nabrala na vaši fasadi? Vse kar potrebujete za vaš dom, okolico ter vrt boste našli na strani mojpaket.si – na enem samem mestu. Izbirate lahko med najrazličnejšimi malimi ter večjimi gospodinjskimi aparati ter posodo in pripomočki, ki bodo olajšali vaš vsakdan. V ponudbi naše trgovine boste našli tudi varčne toplotne črpalke, ki bodo poskrbele za udobno, predvsem pa varčno in popolnoma ekološko ogrevanje vaših prostorov ter sanitarne vode.

mojpaket

Naša vrtna ponudba obsega različne vrtne garniture, baterijsko orodje, krožne, motorne žage, agregate, škropilnice in pršilnice ter pripadajoča gnojila. Domači mojstri boste na tem mestu našli tudi vse, kar potrebujete za vašo delavnico – kompresorje, motorne kose, rezilni pribor, merilne naprave in še mnogo več. Zagotovo pa vas bo razveselila tudi pestra ponudba visokotlačnih čistilnikov, ki so dandanes nujen kos opreme vsake stavbe. Seveda pa boste na tem mestu na svoj račun prišle tudi predstavnice nežnejšega spola. V rubriki lepota in zdravje boste našle vse za nego svojega telesa ter domače sproščanje!

Moj paket je za vas pripravil tudi pestro izbiro funkcionalne piknik opreme, s pomočjo katere bodo vaši izleti postali še lepši, prav pa vam bo prišla tudi doma. S pomočjo ugodne športne opreme boste končno naredili nekaj za svoje zdravje, izoblikovali svoje telo ter poskrbeli za svojo kondicijo.

Ima vaš partner, znanec ali sorodnik rojstni dan, obletnico ali kakšno drugo vrsto praznovanja? Tja zagotovo ne morete praznih rok, vendar je izbira daril tako zahtevna? Tudi za ta primer imamo rešitev. Preprosto prebrskajte naš darilni program (pa tudi ostale rubrike, saj se vsepovsod skriva mnogo uporabnih idej).

Različne igrače, glasbila ter družabne igre bodo razveselile vaše najmlajše, širok program računalniške, fotografske ter avdio-video opreme pa bo razvajal vas!