Poročna fotografija predstavlja tradicijo, ki jo mora imeti vsaka poroka.  Slike so dragoceni spomini, oblikujejo pa tudi našo identiteto. Pomagajo nam razumeti kdo smo ter od kod prihajamo, kakšna je naša življenjska pot. Fotografije gradijo naš notranji občutek jaza ter nas osrečujejo skozi spomine na različne ljudi ter dogodke, ki so postali del našega življenja.

Ker je življenje ena sama velika izkušnja, le-te pa ljudje radi pridobivamo v družbi drugih, vam pri RadialArt ne zagotavljamo samo odličnih, kakovostnih končnih fotografij, temveč tudi prijetno izkušnjo fotografiranja. Fotografi se namreč zavedamo, da je poročna fotografija intimna ter zasebna. Zavedamo se tudi, da nekateri potrebujejo nekoliko več časa, da se popolnoma razživijo oz. sprostijo pred objektivom. Slaba izkušnja s fotografom bi vaše fotografije lahko uničila. Seveda naj vas ne skrbi – našo ekipo sestavljajo le profesionalni fotografi s čutom za estetiko ter kreativnost.

poročna fotografija

Naša poročna fotografija temelji na dolgoletnih izkušnjah ter strokovnem znanju. O odličnih rezultatih pričajo tudi mnoge reference, ki smo jih tekom let pridobili. Ker smo v svoje storitve popolnoma prepričani, nanje nudimo tudi 100% garancijo. Naša poročna fotografija obsega prihod na poroko, celodnevno fotografiranje s profesionalnimi napravami ter kasnejša profesionalna obdelava fotografij. Našim naročnikom nudimo tudi odlične poročne albume vrhunske kvalitete z garancijo 99 let.

Za odlično izkušnjo pa odličen fotograf ter profesionalna naprava še nista dovolj. Zavedamo se, da je za odlične rezultate potreben tudi osebni odnos, ki temelji na medsebojni komunikaciji ter sodelovanju. Ravno zato se s svojimi strankami pred dogodkom temeljito pogovorimo o njihovih pričakovanjih ter željah. Le tako lahko vsakomur zagotovimo izkušnjo po meri.

V našem podjetju svojim naročnikom nudimo le najboljše, po ugodni ceni. Ker smo na določen datum lahko le na enem mestu, je število poročnih fotografiranj žal omejeno. Vabimo vas, da nas kontaktirate ter si zagotovite svoj termin že danes!