Ponev je v kuhinjah dejansko obvezna, saj veliko stvari lahko z njo delamo, kot so pečenje in praženje in kuhanje. Kliknite happycall.si in poiščite pravi izdelek zase, kateri vam najbolj ustreza. Ponve so večinoma okrogle, lahko so globoke, srednje ali plitke, odvisno je, za kaj se uporabljajo. Na izbiro so tudi tri velikosti za take, ki so sami, v paru ali imajo družine. Ko boste izbirali za sebe ponev, se vprašajte, za kaj jo boste rabili, ali bo za palačinke, zelenjavo ali za peko jajc in mesa. Najbolj uporabna in univerzalna je gotovo globoka ponev srednje ali večje velikosti. Z njo boste lahko vse delali, če se ne morete odločiti. 

ponev

Posebna ponev iz petih titanovih slojev je izjemno kakovostna ponev, v kateri se nič ne prime, jo je izjemno lahko pomiti in speče vso hrano kvalitetno ter enakomerno. Najbolj pomembno je to, da se hrana ne prime in da se ne zažge, ker je zaradi tega bistveno bolj zdrava za uživanje in tudi bolj sočna ter okusna je. 

Ponev iz kvalitetnega titana, aluminija in železa lahko uporabite na kateri koli kuhalni površini, naj bo to plin, elektrika, indukcija, plošča in drugo. Spodnja plast je železna, zato deluje tudi na indukciji in modernih kuhalnih površinah. Kljub toliko plastem in izjemno kakovostni izdelavi, je ta ponev vseeno lahka za uporabo.

Pomivate jo lahko s čimer koli, ker ni občutljiva in tudi v pomivalnem stroju. Ker se nič ne prime na njo, se bo pomila resnično dobro. Vsi materiali iz katerih je narejena, pa so zdravju prijazni. Odlikuje pa jo poseben dizajn, saj ima rob, ki preprečuje, da bi se vsebina iz ponve, ko zlivate iz nje vsebino, prelila po ponvi in se tako umazala.

Ima tudi posebno kovano dno z vzorcem. Njena cena pa je proti temu, da jo boste imeli desetletja, zanemarljiva.