Ste kdaj razmišljali, da bi se naučili še kakšen drug tuj jezik. Poznavanje ruščine je zelo zanimiv jezik ter tudi njihove kulture. Kot prvo morate vedet, da leta niso nikoli ovira. Vedno se lahko učite tuj jezik, mogoče vam bo kdaj prav prišel. Ste razmišljali kdaj, da bi šli na potovanje v Rusijo, mogoče v čudovito Moskvo. Zato pa bi bilo fajn se naučit ruščine. 

tečaj ruščine

V Karnion vam ponujajo zelo hiter tečaj ruščine. V zelo kratkem času se lahko vsi naučite ruščine in boste lahko se v Rusiji sporazumevali brez problema. Tukaj vas naučijo ruščine s poslušanjem. Saj tudi svoj materni jezik ste se naučili tako, da ste poslušali svoje starše. Tako vam tudi tukaj na najlažji način predstavijo jezik. Tečaj ruščine bo za vas nekaj novega, mogoče vas bo zelo navdušil.

Lahko tudi obnovite svojo ruščino, mogoče ste jo že vedeli in ste jo pozabili. Tudi takšni se lahko oglasijo na tečaju, vsi so dobrodošli in vsem pomagajo, da na koncu spregovorijo v ruskem jeziku. Ruščina ni tako težek jezik, saj je podoben našem jeziku in tudi nekaj besed ima, kot naši sosedje Hrvati. Zato boste v tečaju ruščine zelo uživali ter se ga z veseljem učili. Tečaj ruščine je primeren za vse starosti, vsi ki bi se ga radi naučili, se vpišite na tečaj. Pozanimajte se koliko stane, da boste vedeli, če si ga lahko privoščite. Ker vemo, da je danes vse za plačat, ampak tudi ni tako drago, da si ne bi mogli privoščit. Nekateri več odnesejo od tečaja, kot drugi. Saj si vsi ne moremo zapomnit isto, tako je tudi v šoli. Mogoče kdo rabi več ur učenja, kot drug. Na koncu boste vsi zadovoljni, zapomnili si boste ogromno, če ne drugega vsaj boste spoznali osnovne besede, da vam bo lažje potekal dopust v Rusiji.