Kdo in s čim se ukvarja David Hriberski marsikdo ne ve. Prav tako ga marsikdo sploh ne pozna. Je pa v bistvu ta gospod vedno bolj popularen in prepoznaven. Je pa tudi dokaz da se v življenju da postati vse kar si sami želite. Lahko postanete podjetnik, pa čeprav imate mogoče končano samo srednjo šolo. Prav David je za to dokaz.

david hriberski

 

David Hriberski je zelo uspešen. Je pa podjetnik, avtor knjige, coach in tudi predavatelj. Je pa tudi motivator, saj motivacijo širi s svojimi videi in pa tudi s predavanji. David si je v bistvu ustvaril veliko kariero in postal zelo uspešen. V življenju je končal srednjo gostinsko šolo za kuharja. Delal je v kuhinji in tudi v proizvodnji, ampak je ugotovil, da pa hoče nekaj več v svojem življenju. Cilj, ki si ga je zadal, ga je potem tudi uresničil in postal, to kar je danes. V življenju torej kot vidite počne marsikaj in s tem si služi denar in sam sebe vzpenja po lestvici priljubljenih. V bistvu je pa njegova poslovna pot začela rasti, takrat ko je se zaposlil kot prodajalec zavarovanj. Takrat je res samo rastel.

David Hriberski je gospod, ki je dosegel že marsikaj. Svoje znanje zdaj še samo nagrajuje in ga vedno znova in znova pridobiva. Udeležuje se marsikaterih predavanj in seminarjev. Prav tako pa on svoje znanje in motivacijo deli tudi dalje. David Hriberski ima svoje motivacijske videe, katere si tudi vi lahko ogledate. Mogoče pa boste po njegovih videih dobili motivacijo. Prav tako se le udeležite kakšnega njegovega predavanja. Seveda pa ne pozabite na njegovo knjigo, ki o je zagotovo vredno prebrati. Ampak je pa David dokaz da pa v življenju lahko postanete karkoli si želite in kar mislite, da so pa le sanje. Res pojdite na njegovo predavanje ali si oglejte njegov video. Ne bo vam žal.