Modni dodatki, kot so zapestnice, prstani, ogrlice in ure, ne grejo nikoli iz mode. Še posebej pestra je ponudba ženskih modnih ur, ki se iz dneva v dan spreminja.

modne ure

Modne ure nimajo več takega statusa kot nekaj let nazaj. V preteklosti je imela vsaka ženska eno uro, ki je bila vredna nekoliko več in to neprestano nosila kar nekaj let. S tem, ko so modne ure postale bolj popularne, se je obrnil tudi trend, ki je šel v smer velikega števila ur različnih barv in različnih cen.

Modne ure so danes dodatek, ki je precej iskan. Najdemo jih v mnogih barvah, od katerih sta v zadnjih letih najbolj popularni zlata in takoimenovana rose gold barva. Ti dve bosta verjetno v prihodnjem letu že malenkost zastareli, pa vendar sta ta hip še kako popularni. Modne ure spreminjajo tudi obliko, od včasih bolj popularnih popolnoma damskih ur smo prešli na ženske ure, ki v veliki meri spominjajo na moške – so bolj robustne in predvsem večje. Ta trend je aktualen že kar nekaj časa in zaenkrat nič ne kaže, da bi se končal.

Kar se tiče materialov, so ure lahko kovinske, plastične, silikonske, usnjene ali celo iz navadnega blaga. Zaradi porasta popularnosti so ta hip moderne vse, od vas je odvisno le to, katero boste ombinirali k določenim oblačilom. Modne ure so vsekakor kos, ki si ga v zadnjih letih ženske množično kupujejo, tudi v večji količini, ker pa so nekvalitetne, a lepe ure lahko tudi izredno poceni, se kupujejo še toliko bolj. Kakorkoli, priporočamo, da imate v lasti eno uro, ki je zares kvalitetna in primerna za najbolj svečane priložnosti, ostale pa porabite za vsakodnevne kombinacije in popestritev outfita. Kot kaže, bodo modne ure vedno modne, zato si le privoščite kakšno, ki vam je zares všeč.